Marieke Coacht biedt het volgende aan:

Eerste telefonisch contact Gratis
Intakegesprek van 1 - 1,5 uur € 65 (0% btw)
Coachsessie (inclusief materialen, drinken en terugkoppeling ouders) € 65 per uur (0% btw)
Activiteiten in de klas of op de bso Vraag naar de mogelijkheden
Eenmalige activiteit met groepje kinderen of met een gezin (spelvorm) Vraag naar de mogelijkheden
Lezing of workshop met een bepaald thema Vraag naar de mogelijkheden
Inzet op projectbasis In overleg

Momenteel is er geen wachtlijst! Een doorverwijzing is ook niet nodig. 

Een coachingtraject is van relatief korte duur. Meestal is het kind na 4 tot 6 sessies in staat om zelf weer verder te kunnen met het vraagstuk. Maar het is ook mogelijk om wat langer met een kind mee te lopen of om elkaar met enige regelmaat te zien. Coaching is maatwerk, waarbij ik natuurlijk zorg voor een goede afstemming over de duur.

 

In een eenmalige gezellige sessie met je gezin, met vriendjes/vriendinnetjes, ontdek je elkaars kwaliteiten. Leuk om cadeau te geven!

 

Voor lezingen en workshops is het thema in overleg te bepalen. Bijvoorbeeld een lezing over rouw, boosheid, de negenjaarsfase van een kind of opgroeien in een zorgintensief gezin. Een voorbeeld van een workshop in de klas: ik speel met de klas een spel waarin de kinderen worden uitgedaagd om hun eigen kwaliteiten te ontdekken én die van klasgenoten te benoemen. Ik zorg na afloop voor een passende vorm van verankering in de klas, waardoor de opbrengst bewaard blijft. Ook geschikt voor voortgezet onderwijs.

 

En nog even wat aandachtspunten, want ik hou van duidelijkheid:

- De inzet van een kindercoach wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekering. In sommige gevallen is het wel mogelijk om een PGB in te zetten.

- Als we na de eerste telefonische kennismaking een intakegesprek plannen, is dit vrijblijvend, maar niet kosteloos. Het intakegesprek levert over het algemeen al de nodige inzichten op. Maar mocht de klik er niet zijn, dan spreken we dat eerlijk naar elkaar uit en nemen we afscheid van elkaar. 

- Indien gewenst, kan ik op locatie komen. Daarvoor zal ik dan wel extra tijd en kilometers in rekening brengen.

- Bij het uurtarief zijn inbegrepen: voorbereiding, informatie/tips/literatuur voor de ouders, materialen, wat drinken en lekkers.

- Facturen verstuur ik per mail en dienen binnen twee weken na de sessie betaald te worden.

- De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Die zie je hieronder.

 

Algemene Voorwaarden Van Marieke Coacht Kindercoaching December 2020
PDF – 261,9 KB 827 downloads