Ik ben Marieke Bluemer (1980) en ik ben vooral... mezelf. Naast kindercoach ben ik ook vrouw, partner, moeder, dochter, zus, nicht, mantelzorger, verenigingslid, buurvrouw, luizenmoeder, bhv'er, muziekliefhebber, natuurliefhebber, luisterend oor, enzovoorts. Door deze verschillende rollen in mijn leven heen, lopen de volgende waarden als een rode draad:

 

Ik ben een familiemens. 

 

Ik geef graag aandacht aan mensen, oprecht en onbevooroordeeld. Aandacht laat alles groeien, daar ben ik van overtuigd. Of het nu in een schoolsituatie is of bij de kassa. Aandacht hebben voor elkaar is de basis van vertrouwen. En van daaruit ontstaan mooie dingen.

 

Daarnaast hou ik van evenwicht in het leven. Ondanks tegenslag of lessen die geleerd moeten worden, is dat evenwicht zeker te vinden, heb ik zelf ervaren. Ik gun iedereen dit prettige basisgevoel om op terug te vallen in het leven.

 

Ik houd van de buitenlucht. Van een boswandeling, van een fietsritje in de mooie Achterhoek, van de geur van de zee. Ik geniet van een mistige zonsopkomst of een hertje in de wei. Het zijn de kleine dingen die het doen.

 

En laat ik tot slot de humor niet vergeten. Mijn gevoel voor humor brengt me veel. Lachen en vrolijk zijn, vermindert stress. Humor helpt me makkelijk met anderen om te gaan en zelfs moeilijke situaties op te lossen. Ik ben niet de grootste grapjas, maar dat hoeft ook niet. Een gevoel voor humor betekent voor mij de positieve kant van dingen in kunnen zien. Hoe fijn zou het zijn als dat iedereen zou lukken!

Marieke Coacht Kindercoaching is licentiehouder van het COACHEE spel.